Еко село Коштунићи

Туристчко рекреативном центру “Момчило Чековић” из еко-етно села Коштунићи додељена је Велика Награда „СТВАРАТЕЉИ ЗА СТОЉЕЋА“ за посебну инцијативу у предузетничком стваралаштву, на свечаности одржаној 5.03.2016. од стране Међународног економског форума ПЕРСПЕКТИВЕ Дубровник И ПРОМО ГЛОБАЛ Загреб.
Награда је додељена на основу Одлуке Међународног комитета за доделу награда и признања за допринос развоју предузетништва у Средњој и Југоисточној Европи.


Свечаност доделе награда уприличена је у склопу 3. Регионалног самита предузетника Средње и Југоисточне Европе „300 најбољих“, одржаног у периоду од 04. 03. до 06.03. 2016. године у Дубровнику, када је и представљен је Пројекат доделе награда и признања „ СТВАРАТЕЉИ ЗА СТОЉЕЋА“ и лауреата, те уприличена додела признања „СТВАРАТЕЉИ ЗА СТОЉЕЋА“ за допринос промоцији предузетништва и за посебну иницијативу у предузетничком стваралаштву у Средњој и Југоисточној Европи.


Представници Туристчко рекреативног центра “Момчило Чековић” су присуствовали овој свечаности и лично примило ово признање.

 


Присутнима се обратио, проф. др. Синиша Зарић, председник међународног Комитета за доделу награда и признања СЗС и професор на Економском факултету Универзитета у Београду, и похвалио овај вредан пројекат који је окупио бројне стручњаке из света предузетништва.

Categories: Вести

.

.