Еко село Коштунићи

eko selo kostunici 1

Етно село Коштунићи су се угнездили у једном од најлепших крајева Србије, на јужној падини планине Сувобор, у делу рудничко-таковске нахије, поред пута Чачак-Ваљево и Горњи Милановац – Пожега.

Постоје две приче како је село добило име и нико не зна да каже која је права, ваљда зато што једна говори о природи, друга о људима. А вама нашим драгим гостима поручујемо – овде људи чувају и воле природу!

Над Коштунићима се налази Равна Гора, место познатих историјских збивања, сачувано у својој исконској лепоти. Узвишења Видиковац и Бабина Глава, Мокра пећина и други дарови нетакнуте природе су богом дани да путник намереник спозна традиционалну Србију и пожели да се често враћа таквим тренуцима.

Нудимо вам пријатан боравак уз традиционалну српску кухињу и домаћу шљивовицу, као и мноштво могућности за обнову и релаксирање телесне и духовне снаге: пешачење, планинарење, пецање, излете ….

Добро нам дошли!

Боље од тога је – да поново дођете и доведете вама драге а за нас нове пријатеље. Хвала!

Нашите гости често прекарват времето си на открито. Много от тях често обсъждат темата за игрите на почивка. Те често говорят за това колко е добре да играете онлайн казина, докато сте на почивка, тъй като това е добра възможност да спечелите малко пари. онлайн слот игриНай -популярната тема за обсъждане е това казино слотове..